laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MULTICULTURELE BAKKERIJ

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51077 29-04-2011 Detailhandel Food Brood-, koek- en banketspeciaalzaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Het concept:
Het doel van de ondernemer is om een multicultureel brood en banketbakkerij keten neer te zetten in Zuid-Limburg. Deze bakkerij heeft haar focus vooral op specialiteiten uit de hele wereld. Alle vleeswaren die verwerkt worden in de producten zijn halal. Eveneens wordt rund vermeden. Hierdoor zijn de producten geschikt voor alle grote religiegroepen. Na ??n jaar zal de bakkerij beginnen met een ?quick service? concept. Het is de bedoeling om in 5 jaar tijd 5 vestigingen te realiseren. Het uiteindelijke streven is uit te breiden via een franchise formule.

Propositie:
De ondernemer investeert zelf EUR 45k,- eigen geld. Daarnaast heeft hij EUR 175k nodig voor de aankoop van ovens, een verbouwing, een kassasysteem, een vervoersmiddel, aanloopkosten en voorfinanciering van BTW. Deze EUR 175k wordt gezocht d.m.v. investering en/of financiering.

Unique selling point:
Het concept is in de regio uniek. Heerlen heeft 90.000 inwoners, waarvan 10.000 met niet Nederlandse voorouders. Heerlen kent 18 brood en banketwinkels, geen ??n focust zich op de multiculturele doelgroep. Er is geen multiculturele bakker te vinden in een straal van 35km, terwijl de multiculturele bevolking in deze regio groeit. Gezien de hechte bindingen binnen deze groepen, wordt een sterke start verwacht zonder hoge marketing te hoeven voeren. Na opening zal gestart worden met levering aan derden en sociale evenementen, zoals bruiloften die cultuurspecifieke producten verwachten.
In centraal Heerlen heeft de onderneming reeds een toplocatie met veel potenti?le langslopende klanten. De bakkerij ligt: vlakbij het Centraal Station [vanuit Eindhoven komen alle treinen langs dit station], in een doorgaande winkelstraat, op 100m afstand van een moskee, op circa 300m afstand van een college, en is omringd door overheidsbedrijven. Personeel van deze overheidsbedrijven eten gemiddeld 3 dagen per week buiten kantoor hun broodje, een enorme potentie voor het quick service concept. De vier overige vestigingen zullen ook in de buurt van het Centraal Station in andere steden worden gevestigd.

Tags (trefwoorden)
Multiculturele | Bakkerij | Banketbakkerij | Overname

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29