laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LOGISTIEKE DIENSTVERLENER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51004 04-07-2011 Transport Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Ter overname wordt aangeboden een logistieke dienstverlener.

Als expediteur organiseert de onderneming transport en daarnaast biedt zij tot 20.000 m2 opslagcapaciteit. De onderneming staat bekend als een betrouwbare en ervaren speler binnen de transportwereld die kwaliteit levert.

Activiteiten
De twee kernactiviteiten van de onderneming zijn expeditie en warehousing. Als expediteur neemt zij het gehele traject uit handen van de klant, zoals transport, opslag en douane. Zij heeft geen eigen vrachtwagens, maar besteedt het vervoer uit aan derden. Het gebied strekt zich uit van Nederland tot Oost-Europa tot Centraal-Azi?. Vrijwel alle (droge) goederen worden vervoerd, van deel- tot complete partijen.

De warehouse faciliteiten zijn veelomvattend en goederen worden onder verschillende condities opgeslagen. De onderneming beschikt over zowel eigen douane-loodsen als ook de mogelijkheid om extern bij te huren, wat de flexibiliteit ten goede komt.

Klanten/vervoerders
Het merendeel van de klanten bestaat uit Nederlandse bedrijven. Het vervoer wordt aan vele nationaliteiten uitbesteed.

Kenmerken
Omvang: bij de onderneming zijn momenteel circa 15 medewerkers in dienst.

Huisvesting: de onderneming beschikt over eigen panden. Het onroerend goed maakt deel uit van de overname.

Financieel: de onderneming heeft in 2010 een omzet van ruim ? 4,25 miljoen gerealiseerd. De onderneming is gezond winstgevend. In het eerste kwartaal van 2011 heeft de onderneming ruim ? 160.000,- meer omzet gerealiseerd ten opzichte van het eerste kwartaal van 2010.

Certificering: de onderneming beschikt over de vereiste certificaten.

Reden verkoop
De huidige DGA wil vanwege zijn leeftijd uit de onderneming terugtreden en heeft derhalve besloten de onderneming te verkopen. Tevens vindt hij het van belang tijdig een geschikte koper te vinden teneinde de continu?teit van de onderneming voor de toekomst te waarborgen.

De onderneming is geschikt voor zowel een strategische partij als een MBI met een eigen inbreng van minimaal ? 500.000,-.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29