laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ZALENCENTRUM MET DRIE RESTAURANTS EN GOEDE OMZETTEN!!

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50990 20-04-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Groningen Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Onlangs hebben wij een Partycentrum in de verkoop gekregen.
Het bedrijf is gelegen in Midwolda, in de landelijke omgeving van de gemeente Oldambt in Groningen.
Het dorp heeft al sinds oudsher een rijk verenigingsleven.
Dit, samen met de uitgebreide sportfaciliteiten en de vele recreatievoorzieningen in de omgeving, maakt dat het Partycentrum een grote vaste gastenkring heeft.
Het woon-, natuur- en recreatieproject Blauwestad zal de komende tijd een enorme impuls geven aan Midwolda en omgeving. In dit ambitieuze plan wordt het Oldambt ten zuidoosten van Midwolda onder water gezet en veranderd in een Oldambtster archipel. Hier worden 1.480 woningen gerealiseerd tezamen met tientallen hectare bossen en natuurgebieden.

De huidige ondernemers hebben het Partycentrum in 1997 aangekocht en door de jaren heen uitgebreid, zeer goed onderhouden en er voor gezorgd dat het up to date is. Na 14 jaar hebben zij besloten toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en bieden het bedrijf derhalve te koop aan.

Het betreft een veelzijdig bedrijf dat bestaat uit een buffetrestaurant, een grillrestaurant, een bistro, vier bowlingbanen met bijbehorende bar, een grote feestzaal en diverse kleinere (vergader)zalen voor bijeenkomsten.

De doelgroep beperkt zich niet alleen tot Midwolda en aangrenzende plaatsen, maar strekt zich uit tot de gehele provincie. De verhouding tussen de particuliere markt en de toeristische markt is 50/50. De aanwezige vergaderzalen kunnen aangewend worden om ook de zakelijke markt in de toekomst meer te bedienen.

Een goed renderend bedrijf in een omgeving met potentie!

Vraagprijs: ? 1.095.000,= k.k.
Onroerend goed, inventaris, handelsnaam, goodwill en website

Tags (trefwoorden)
Partycentrum | Groningen | OvernameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29