laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FIGUURCORRECTIE EN AFSLANK SALON

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50959 14-04-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Start je eigen salon en begeleid klanten bij het verbeteren van hun figuur.
Ben jij de ondernemer die het een uitdaging vindt om mensen te helpen bij het bereiken van een gezond gewicht en een betere uitstraling?

Onze opdrachtgever is een organisatie met jarenlange ervaring in de begeleiding van klanten die overgewicht willen bestrijden en/of hun figuur willen verbeteren. Om dat doel te bereiken bieden ze de klanten een combinatie van succesvol gebleken behandelmethoden. De begeleiding van de klanten vindt plaats in regionale vestigingen met een eigen beschermd gebied waarin geen collega?s van dezelfde formule mogen starten. De eerste vestiging is in 2003 gestart. Er is in Nederland ruimte voor 25 tot 40 vestigingen, momenteel zijn er 15 vestigingen. Met de succesvolle combinatie van behandelmethoden is een gewichtsverlies van 7 tot 10 kilo per maand mogelijk. Er wordt gewerkt met Endermologie behandelingen in combinatie met een prote?nedieet (met eigen label prote?ne producten). Persoonlijke begeleiding door de franchiseondernemer is d? kracht van deze formule.

Wat biedt deze franchisegever aan de franchiseondernemer?

De franchisegever biedt onder andere het volgende:

Je eigen bedrijf met de zekerheid van een bestaande formule.
Een soft franchiseformule waarin je de vrijheid krijgt om, binnen afgebakende grenzen, je eigen bedrijfsvoering in te vullen voor wat betreft o.a. administratie en openingstijden.
De beschikking over alle opgestelde reclameuitingen en de vrijheid om deze naar eigen inzicht in te zetten binnen het eigen marketingbeleid. Desgewenst ondersteuning vanuit het hoofdkantoor bij het opstellen van dit beleid of de uitvoering ervan.
Training, opleiding en stage bij de start van de vestiging. Ook na de opstartfase fungeert de franchisegever als klankbord en kan de franchisenemer rekenen op begeleiding.
Jaarlijks een of meer themadagen rondom relevante onderwerpen.
Op de website, die vanuit het hoofdkantoor actueel gehouden wordt, krijgt elke vestiging de beschikking over een eigen vestigingspagina.
Promotiemateriaal zoals folders, banners, samples etc.

Wat kost het?

Bij de start van een vestiging is een investering nodig voor de apparatuur, het inrichten en aankleden van de vestiging en het aanschaffen van een basisvoorraad. Daarbij is een keuze mogelijk uit een compleet assortiment of een gedeelte van het assortiment.
Je betaalt een franchise fee aan het hoofdkantoor voor gebruik van het concept en de ondersteuning door het hoofdkantoor. Tijdens de eerste 3 maanden na de start wordt deze vestigingsbijdrage niet berekend.

Wie zoeken we?

Je bent ondernemend en commercieel;
Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit (fulltime of parttime is mogelijk);
Je hebt goede sociale en contactuele eigenschappen;
Je hebt een natuurlijke feeling in de omgang met mensen en bent in staat een goede relatie op te bouwen met je klanten;
Je bent in staat je klanten blijvend te stimuleren en motiveren;
Je hebt interesse in afvallen en gezondheid;
Je hebt minimaal een MBO opleidingsniveau.
Je beschikt over ruime levenservaring
Je bent bereid te investeren in je eigen vestiging;

Ben je ge?nteresseerd neem dan contact op met ons

Tags (trefwoorden)
Figuurcorrectie | Afslanksalon | FranchiseNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29