laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PRODUCENT VAN PREFAB BETONELEMENTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50929 13-04-2011 Bouw Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie 10 - 50 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

De onderneming produceert sinds de jaren ?80 prefab betonelementen voor de bouw. Hierbij gaat het niet zozeer om de gestandaardiseerde productgroepen zoals vloeren en wanden, maar juist om maatwerk producten (onder andere: trappen, balkons, galerijplaten, bordessen en kolommen). Het bedrijf beschikt naast een eigen betoncentrale over een eigen mal- en matrijsmakerij en een eigen vlechterij. Deze zaken sluiten aan bij het kwaliteitsimago van de onderneming hetgeen verder wordt onderstreept door de diverse certificeringen.

Er zijn ruim 20 ervaren medewerkers in dienst. Daarnaast wordt regelmatig gebruik gemaakt van uitzendkrachten om pieken op te kunnen vangen. Het bedrijf is gevestigd in Zuid-Nederland in een representatief en geoutilleerd bedrijfspand met een marktconforme huur. Overname van het pand is bespreekbaar.

Het bedrijf maakt onderdeel uit van een concernstructuur waarbij deze activiteit afwijkend is van de andere bedrijvigheden. Vanuit strategisch oogpunt is besloten de onderneming over te dragen.

Tags (trefwoorden)
Prefab | Betonelementen | Zuid-Nederland

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29