laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI KANDIDAAT GEZOCHT VOOR W-INSTALLATEUR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50927 11-04-2011 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 50 - 100 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 B.V.

omschrijving

Reden van verkoop
De huidige eigenaren hebben een middelgroot allround installatiebedrijf. Vanwege een wijziging in strategie hebben zij besloten een MBI kandidaat te zoeken die zich in wil kopen in de W-installatie activiteiten zodat de huidige eigenaren hun aandacht kunnen richten op de E-installatie activiteiten.

Activiteiten
De W-activiteiten van de onderneming worden uitgevoerd vanuit een tweetal vestigingen. De onderneming bedient verschillende markten zoals de woningbouw en utiliteitsbouw waarbij scholen en gezondheidszorg de belangrijkste afzetmarkten zijn. De activiteiten bestaan zowel uit nieuwbouwprojecten als onderhoud van bestaande installaties. Projecten worden zowel zelfstandig als i.s.m. de E-activiteiten uitgevoerd.

De onderneming onderscheidt zich onder andere op het gebied van kwaliteit van dienstverlening en haar reputatie in de markt waarin zij opereert. Daarnaast heeft de onderneming voldoende verbeterpotentieel, onder andere op het gebied van verdere commercialisering en projectbeheersing.

De onderneming heeft sterke behoefte aan een gedreven leider met kennis en ervaring in de werktuigbouwkundige installatie.

Kenmerken:

Financieel:
Deze onderneming heeft in 2010 een omzet van circa ? 10 miljoen gerealiseerd.

Regio:
De onderneming is gevestigd in het Midden/Oosten van Nederland.

Medewerkers:
Momenteel zijn bij de onderneming circa 70 medewerkers werkzaam.

Profiel koper:
De onderneming is op zoek naar een MBI kandidaat met een bewezen trackrecord binnen de W-installatietechniek. De kandidaat dient in staat te zijn beide vestigingen aan te sturen en de algemene leiding over de W-tak van de organisatie te voeren.

Procedure en overname

Potenti?le kopers worden uitgenodigd om op basis van deze anonieme informatie hun interesse kenbaar te maken, waarna in gezamenlijk overleg vervolgens eventueel een kennismakingsgesprek gepland kan worden en het vervolgtraject vastgesteld kan worden.

Tags (trefwoorden)
W-installateur | Installatiebedrijf | Overname

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29