laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTICIPATIE IN KANSRIJK EN UNIEK ONLINE BEURS PLATFORM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50897 26-04-2011 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Benelux Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 B.V.

omschrijving

Dit beurs initiatief is opgericht in 2008 met de gedachte om alle effecten die niet op een beurs als Euronext verhandelbaar zijn, te noteren en via een online platform verhandelbaar te maken. Hierbij wil men wel de voordelen van een notering aanbieden (verhandelbaarheid van aandelen) met zo min mogelijk van de nadelen (duur en tijdrovend).

De initiatiefnemers hebben een uniek platform ontwikkeld. Door het koppelen van een bestaand financil backoffice systeem aan een online veiling, ontstaat een voor het publiek toegankelijke ?beurs? waarop effecten genoteerd en, direct tussen beleggers bilateraal, verhandeld kunnen worden. De onderneming is in het bezit van alle vereiste vergunningen van DNB en AFM.

Alle bedrijven waarin minder handel plaatsvindt dan 100 transacties op een dag (in Nederland de AEX en Midcap bedrijven) komen voor een notering op NPEX in aanmerking.

Deze deelneming is vooral interessant voor durf investeerders met een groot netwerk die niet alleen een belang nemen in deze start-up maar ook een bijdrage kunnen leveren aan de verdere uitbouw van het succes.

Een deelneming betreft maximaal een belang van ca. 20% (ruim 8.000 stuks gewone aandelen) maar kleinere pakketten zijn ook bespreekbaar voor verkoper(s).
De DNB stelt eisen aan nieuwe aandeelhouders met een belang van 10% of meer. Hiervoor dient een verklaring van geen bezwaar te worden opgevraagd aan DNB.
Bovendien stelt DNB dat een deelneming plaatsvindt vanuit het eigen vermogen (en geen vreemd vermogen) van een aandeelhouder.

Kortom een innovatief voorportaal voor EuroNext dat momenteel veel interesse krijgt vanuit de financi?le markt. Het potentieel is groot en daardoor zeer kansrijk voor spectaculaire beleggingsresultaten.
De beurs voor ondernemend Nederland.
Reageer en vraag meer informatie op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29