laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INNOVATIEF EN VOORUITSTREVEND ADM- ADVIESCONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50891 05-04-2011 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Groningen Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever, een succesvol, innovatief en vooruitstrevend adm-adviesconcept, is voor een nieuw te openen vestiging in de stad ( regio ) Groningen op zoek naar een gemotiveerde en gedreven franchiseondernemer. Het concept richt zich op het willen zijn van een sparringpartner/ controller voor uw opdrachtgever in het MKB. U rijkt uw opdrachtgever de tools aan en zet deze om in begrijpbare taal teneinde de gekozen realistsich te behalen organisatiedoelstellingen op een verantwoorde wijze te kunnen realiseren. Tevens kunt u beschikken over een permanente back-office waardoor u uw klant one-stop-shopping kunt aanbieden. Bovendien kunt u uw diensten aanbieden tegen een concurrerend transparant maandabonnement.

Heeft u altijd al de intentie gehad een eigen adm-advieskantoor te willen starten of heeft u een reeds bestaand kantoor en zoekt u de voordelen van een franchiseorganisatie, beschikt u over een HBO werk- en denkniveau, bent u een gemotiveerde en gedreven persoonlijkheid, comminicatief sterk en bent u nieuwsgierig geworden naar de ins- en outs van dit uniek concept, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn gaarne bereid u uitvoerig te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29