laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DAMES- EN HERENMODEZAAK IN FRIESLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50887 05-04-2011 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 € 50.000 - € 100.000 € 150.000 - € 200.000 N.v.t.

omschrijving

Een goedlopende, perspectiefrijke, trendy kledingzaak op een A1-locatie in een grote plaats in de provincie Friesland.

Wij bieden u een trendy kledingzaak aan in een grote plaats in Friesland. Het betreft een goedlopend bedrijf dat zich voornamelijk richt op trendy bovenkleding van de bekende A-merken in het midden- en hoogsegment.

Met tientallen topmerken voorziet de winkel in een duidelijke behoefte. Een greep uit het assortiment: G-Star, Replay, Diesel, Dept, State of Art, Hugo Boss, Bj?rn Borg, PME, Cast Iron, Only en Kuyichi.

De exploitatie wordt al 7 jaar gevoerd vanuit deze plaats in Friesland en is ondergebracht in een besloten vennootschap. De kledingzaak kan alleen worden overgenomen door middel van een activa transactie: overname van inventarissen, apparatuur, voorraden, klanten/omzet en eventueel de naam. Het pand met een verkoopvloeroppervlak van ca. 126 m2 en een bovenwoning wordt gehuurd.

Het bedrijf is aangesloten bij een centrale inkooporganisatie met bijbehorende ?regionale bescherming? ten aanzien van de gevoerde merken en assistentie op het beleidsmatige, operationele en juridische vlak. Verder maakt deze kledingzaak onderdeel uit van een kleine groep vergelijkbare winkels in diverse plaatsen in Nederland. De verkopende partij staat open voor continuering van deze situatie in de vorm van een franchise.

De kledingzaak wordt ge?xploiteerd met 1 vaste kracht voor 32 uur per week en enkele oproepkrachten (totaal ca. 2 FTE). De eigenaar/verkoper werkt zelf niet mee.

Vanaf het jaar van opening (2004) draait deze kledingzaak met constante jaaromzetten en bijbehorende resultaten. Ook de afgelopen ?jaren van crisis? werden met een positief resultaat afgesloten. De gemiddelde jaaromzet bedraagt ? 435.000,00 exclusief BTW met een gemiddelde brutowinstmarge van 38% en een gemiddelde winst voor belastingen, rente en afschrijvingen ad. ? 75.000,00. Voor het
huidige jaar 2011 mag zondermeer worden verwacht dat de lijn van de afgelopen jaren zich voortzet.

Voor een ondernemer die zelf in de winkel staat biedt deze overnamepropositie bovendien serieuze kansen op omzet- en winstverhoging. Er kan scherper en directer op de plaatselijke marktomstandigheden worden gereageerd en op personeelslasten kan per direct worden bespaard.

De vraagprijs voor deze kledingzaak bedraagt
? 195.000,00 exclusief BTW en exclusief de over te nemen voorraden.
Het overnamebedrag biedt voldoende gelegenheid om een degelijke bedrijfsvoering op te bouwen waarmee goed geld valt te verdienen.

Tags (trefwoorden)
Friesland | Te koop | Trendy | Kledingzaak

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29