laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MEDITERAANS EETCULTUUR IN HET GOOI

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50816 28-06-2011 Detailhandel Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze winkel Bussum is te koop. Het betreft een delicatesse winkel waar de nadruk ligt op verse Italiaanse producten van een hoog niveau. Het hart wordt gevormd door de winkel met dagverse producten zoals verse pasta?s, sauzen, gemarineerde olijven, tapenades en pesto?s waarvan een deel zelf word geproduceerd. Verder word het assortiment bepaald door originele Italiaanse producten uit alle streken. Naast alles ingredi?nten voor het maken van een smakelijke pastamaaltijd zijn er ook kant en klare gerechten te koop. De kracht van het concept zit in de passie voor eten en de Italiaanse beleving die aan klanten wordt geboden. Naast de winkel bieden wij onze klanten clinics, wijncursussen, catering, kaas- & broodcursussen en allerlei andere activiteiten aan.
De omzet is niet slecht maar wij denken dat er met gerichte aandacht, meer uit te halen valt. Wij zullen de nieuwe ondernemer actief ondersteunen met begeleiding, recepten, verkoop en eventueel maken van een ondernemingsplan.
Het is een ideale locatie voor een lokaal bekende, gedreven, pragmatische en communicatief sterke ondernemer met een passie voor (Italiaans) koken. Wij denken aan een ondernemer die elementen als stijl, service gevoeligheid commercie met elkaar weet te combineren. Wij vragen voor de winkel vrijwel geen goodwill. Met deze locatie staat niets een snelle start in de weg.
Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid, ook in een persoonlijk gesprek, uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29