laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PRACHTIG FAMILIEHOTEL IN DE DRENTSCHE AA

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50815 24-03-2011 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk V.O.F.

omschrijving

Recentelijk heeft hebben we weer een prachtig toeristisch familiehotel in de Drentsche Aa in verkoop gekregen. De Drentsche Aa is ??n van Nederlands laatste stukjes ongerepte natuur en heeft nationale en internationale bekendheid onder toeristen. Het betreft Auberge St. Hubert in het pittoreske Anderen. Anderen maakt onderdeel uit van de Gemeente Aa en Hunze. Deze gemeente heeft ongeveer 26.000 inwoners.

Het hotel heeft acht keurig afgewerkte en ingerichte kamers. Alle acht kamers, gelegen op de eerste verdieping, zijn voorzien van een badkamer en toilet. Het restaurant biedt plaats aan 40 gasten, verder is er gelegenheid tot private dining en is er een ruime aperitief/loungeruimte.
Voor de Herberg biedt het gunstig gelegen terras plaats aan 60 personen.
De keuken is volledig ingericht ten behoeve van de huidige exploitatie.
Aan de achterkant van het hotel is in 2005 het nieuwe woonhuis gerealiseerd.

De woning heeft vrij uitzicht over de weilanden, een eigen tuin en heeft een ruime, nette woonkamer, drie slaapkamers, een badkamer een separaat toilet. Kortom een zeer veelzijdig en compleet bedrijf met goede omzetten en een uitstekend resultaat.

Vraagprijs:

Onroerend goed bedrijfsgedeelte ? 425.000,= k.k.
Onroerend goed woonhuis ? 300.000,= k.k.
Bedrijfsexploitatie n.o.t.k.
(inventaris, goodwill, handelsnaam en website)

Om de overdracht te ondersteunen is de huidige eigenaar bereid te spreken over een periode van huur voorafgaand aan de overname van het vastgoed. Een combinatie van kopen en huren behoort derhalve tot de mogelijkheden.
Huur en vraagprijs bedrijfsexploitatie op aanvraag.

Tags (trefwoorden)
familiehotel | overname | bedrijf te koopNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29