laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TRAVELMANAGER IN DE REGIO UTRECHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50814 24-03-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De klanten van onze opdrachtgever zijn ondernemers in het MKB. Het MKB dat internationaal reist om precies te zijn. Zij zijn actief over de hele wereld. Hebben geen tijd noch de ambitie om hun reizen uit te zoeken via het internet. Voor een travelmanager zijn zij vaak te klein. Onze opdrachtgever neemt die rol graag op zich. Zij doet dat goedkoper, sneller en vooral op een kwalitatief hoofwaardig niveau. Met 800 vestigingen wereldwijd is zij de grootste franchisegever in de reisbranche. De groei in Nederland is spectaculair. Niet alleen de groeit het aantal vestigingen (bijna 15%) maar ook de autonoom groeien de franchisenemers sterk.
Het succes van de ondernemers laat zich verklaren door hun ondernemerschap, ambitie, hoogwaardige (Back-Office) systemen en lokale marktkennis. De regio Utrecht is een witte plek waar ruimte is voor meer ondernemers. Voor deze regio (en voor andere delen van Nederland) zijn wij op zoek naar actieve ondernemers die zelfstandig een vestiging willen exploiteren.
Als jouw groei net zo is als die van de bestaande ondernemers heb je binnen een jaar een team van medewerkers. Je hebt je klanten een lager reisbudget te bieden, een hoge mate van inzichtelijkheid in de kosten en reiszekerheid. Het verdienmodel zit in de fee die je afspreekt met je klanten. Je bent dus niet afhankelijk van allerlei commissies en je klant krijgt absolute transparantie.
Leidinggeven aan jouw team en optimaal kunnen functioneren in een netwerk zijn vaardigheden waar je over moet beschikken. Je hoeft geen ervaring te hebben in de reisbranche maar wel affiniteit met reizen. Misschien heb je al ervaring als ondernemer (ZZP?er) en zoek je een mogelijkheid om een bedrijf te beginnen waarin je minder afhankelijk bent van jouw eigen beschikbare uren.
De franchisegever is een solide organisatie die al zo?n 30 jaar actief is. Als jij je kunt vinden in het profiel en het product dan kom ik graag met je in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29