laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VERKOOPTRAINING IN DE REGIO ROTTERDAM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50813 24-03-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een franchise die uitblinkt in (verkoop)training. Veel trainingsorganisaties zeggen uniek te zijn. Onze opdrachtgever ontleent haar succes vooral aan het succes van haar opdrachtgevers. Het onderscheidt zit er in dat zij blijvende gedragsverandering en daarmee prestatieverbeteringen realiseert bij haar klanten. Door de aanpak van o.a. herhalende training, biedt zij niet alleen voor klanten een optimaal product, het helpt de franchisenemers aan terugkerende omzet. Dit gebeurt vanuit de visie dat houding en gedrag niet verandert na een workshop of cursus van een week maar dat hiervoor veel herhaling nodig is. Het concept voorziet in programma's die op maat naar de behoeftes van individuele klant worden ontwikkeld. Verkopers worden getraind snel het vertrouwen te winnen van prospects en dus effici?nter ?cht tot zaken te kunnen komen.
Sterk aspect van de franchise is dat de formule optimaal gebruik maakt van de persoonlijkheid van haar franchisenemers en de vaardigheden die zijn meenemen. Er bestaat een directe relatie tussen het succes van de ondernemers en de coaching en training die zij ontvangen. Zij zorgt ervoor dat de collectieve kennis ter beschikking staat van de individuele ondernemer.
Het moge duidelijk zijn dat de persoonlijkheid van de ondernemer dus belangrijk is. De franchisenemer die onze opdrachtgever voor de regio (groot) Rotterdam zoekt streeft er naar de beste te zijn in zijn of haar domein en is bereid daar de nodige inspanningen voor te verrichten. Je wilt ondernemen en je doelen bereiken naar eigen visie en inzichten. Charisma, ambitie en het vermogen om te kunnen inspireren zijn dus minimale eisen. Je ziet er naar uit jouw eigen baas te zijn, en dus je eigen inkomensniveau te kunnen bepalen.
Als jij je herkent in dit profiel dan komen we graag met je in contact. Vanzelfsprekend is er veel meer informatie om met je te delen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29