laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FORMULE GERICHT OP DE ZORGSECTOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50812 24-03-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever zet een nieuwe franchise in de markt. Naast de reguliere vastgoedmarkt richt de formule zich vooral op de zorgsector. De franchisenemers beoordelen situaties van letselschadeslachtoffers en ouderen voor zover deze van bouwkundig en/of technische aart zijn. Op een zo objectief mogelijke manier adviseren en ontwikkelen zij oplossingen op maat. Bij de uitvoering voeren zijn de directie. De opdrachtgevers zijn veelal verzekeraars en/of belangenbehartigers van letselschadeslachtoffers of ouderen.
De franchisegever heeft naast een grote hoeveelheid vakinhoudelijke, juridische en verzekeringstechnische kennis, vooral veel ingangen bij de verzekeringmaatschappijen. Daarmee worden dan ook een (deel ) de opdrachten binnengehaald.
De franchisenemer die wij zoeken heeft een HTS bouwkunde opleiding en beschikt over de benodigde juridische kennis beschikken om de opdracht van begin tot eind te kunnen begeleiden. Je hebt bijvoorbeeld ervaring op een architectenbureau of als projectleider. Natuurlijk ben goed in de omgang met (oudere en gehandicapte) mensen. Je bent commercieel ingesteld en hebt de ambitie om zelfstandig ondernemer te worden.
De franchise biedt een uniek product waarbij je als ondernemer jouw beroep kunt uitoefenen in een conjunctuur ongevoelige markt. Je deelt in de kennis, krijgt veel ondersteuning bij de acquisitie en er is ruimte om ?cht te ondernemen. Als je in dit profiel past dan komen we graag met je in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29