laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LETSELSCHADEBEDRIJF MET BRUGFUNCTIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50811 24-03-2011 Dienstverlening Gezondheidszorg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Deze onderneming exploiteert al jaren een zeer succesvol een letselschade bedrijf. De ontwikkelingen op het gebeid van omzet, markt en het succes vragen om expansie. Het concept is nu omgebouwd tot een franchise die nu uit twee franchisenemers bestaat. De huidige eigenaar heeft zich aangesloten bij een collectief van in totaal 4 franchiseformules die elkaar versterken. De vakinhoudelijke professionaliteit wordt op directieniveau gecombineerd met langjarige succesvolle ervaring met franchising.
De formule helpt te bewaken dat mensen met beperkingen het maximale bereiken op het gebied van wonen, zorg, welzijn en arbeid. Zij verzorgt de brugfunctie tussen verzekeraars, belanghebbenden en letstelschadeslachtoffers. Zij doet dat primair door het verstrekken van objectieve adviezen en informatie om vervolgens te bewaken dat na goedkeuring van de verzekeraar alles volgens de afspraken word uitgevoerd op een zodanige wijze dat dit de cli?nt ontlast.
De ondernemers die wij zoeken zijn gedreven mensen die op gebied van dienstverlening en management in de zorg ervaring hebben opgedaan. De ideale kandidaat is, een commerci?le relatiebouwer die goed kan luisteren klantgericht is en graag in een netwerk actief is. De organisatie biedt u o.a. een bewezen concept, prima opleiding en begeleiding, gebaseerd op veel ervaring en relatief lage opstartkosten door de mogelijkheid om vanuit huis te starten. Idealiter hebt u een achtergrond als ergo- of fysiotherapeut. Het potentieel is groot, het risico beperkt en de zorg is een markt die nauwelijks conjunctuurgevoelig is. Er is sprake van een meer dan uitstekend ondernemersinkomen. Vanzelfsprekend beschikt u dan ook over de financi?le middelen om de aanloopkosten van de onderneming te kunnen financieren.
Omdat er een start wordt gemaakt met franchising mag de ideale kandidaat er nog niet op rekenen dat alles perfect voor elkaar is. De juiste kandidaat is naast vakinhoudelijk sterk ook een pionier die er genoegen in schept om mee te helpen kneden en bouwen aan verder succes.

Tags (trefwoorden)
letselschadebedrijf | overname | franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29