laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING IN DE DETACHERING IN ROTTERDAM (EO)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50810 24-03-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De franchisenemer die onze opdrachtgever voor de regio (Groot) Rotterdam zoekt is een gedreven ondernemer. Zijn passie is zelfstandig ondernemen! Onze opdrachtgever is franchisegever in de detacheringsbranche. De formule voor de klanten is helder. Voor een betaalbaar tarief veel persoonlijke service en aandacht zowel voor het bedrijf waar word gedetacheerd als de gedetacheerden. Voor de franchisenemer is het een formule waarmee je veel tijd kan steken in de kernactiviteiten en waarmee je direct van start kunt. De franchisegever ondersteunt alle secundaire processen. Hierdoor kan je je volledig richten op het ondernemen.
De gezochte ondernemer heeft door zijn ervaring en affiniteit in de ICT branche een eigen netwerk en vakkennis. Je bent communicatief sterk en kunt goed met mensen omgaan. Maar bovenal ben je een goede verkoper. Zonder inzet geen omzet en dus geen bedrijf. Ondernemen met een deze franchise is een verantwoorde investering. De belangrijkste investering is energie, enthousiasme en vooral inzet. Doordat de formule zich bewijst is het de combinatie van de formule en jouw mentaliteit en instelling die grotendeels jouw individuele succes zullen verklaren.
Het DNA van de ondernemer is bepalend voor de cultuur van de organisatie. Zorgvuldig bewaken wij dat ondernemers naast de juiste kennis, ervaring en financi?le middelen ook een persoonlijkheid hebben die past bij onze cultuur (en andersom).
Als je de ambitie hebt om franchise ondernemer te worden en je denkt de vaardigheden te hebben die nodig zijn om IT specialisten te werven en in contact te brengen met opdrachtgevers dat zou deze franchise iets voor u kunnen zijn.

Tags (trefwoorden)
detacheringsbedrijf | franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29