laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TURN-KEY RESTAURANT AAN HET WATER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50780 22-03-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Prachtige nieuw ingericht restaurant aan het water, geschikt voor koffie, lunch en diner. De ligging van dit restaurant is zeer gunstig; tussen een nieuwbouwwijk, met vooral tweeverdieners aan de ene kant en het grootste bedrijventerrein van Haarlem 'De Waarderpolder' aan de andere kant. Bovendien kunnen de watersporters voor het terras aanmeren.
De omgeving van het restaurant is volledig vernieuwd, net als de inventaris. Al het leidingwerk, keuken en inventaris is nieuw aangelegd.

Het monumentale industri?le pand heeft een grote historische waarde en staat op een zichtlocatie. De inrichting is stijlvol en voorzien van een open keuken. De routing van het restaurant heeft veel aandacht gekregen. Er is een overdekt terras aan het water en ruime terrasmogelijkheden op het plein (tevens aan het water).

Een "Turn-key" bedrijf voor ondernemers die de handen uit de mouwen kunnen steken, om de omzet verder uit te breiden.
Er wordt een overname gevraagd voor de nieuwe inventaris en het huurderbelang. Een zaak op een unieke locatie met veel potentie!

Tags (trefwoorden)
restaurant | overname | bedrijf te koopNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29