laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HORECA NOORDWIJK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50779 22-03-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Aan de druk bezochte boulevard van Noordwijk, direct aan duinen en strand ligt deze ruime casco horecaruimte. Het object heeft een totale opp. van 220 m? op de begane grond, waarvan op dit moment 40 m? is ingedeeld als keuken, 20m? toiletgroep en 20 m? opslagruimte. Daarnaast is er een koelcel en vriescel en bergruimte op de vide. Aan de voorzijde is een terras van 20m?. Het is mogelijk dit terras te vergroten, door een gedeelte van de serre weg te halen of gedeeltelijk open te maken, waardoor meer terras ontstaat. In 2004 is het object voorzien van nieuwe elektra en een nieuw systeemplafond.

Het object ligt midden in een horecaconcentratie met vooral in de zomer veel bezoekers en toeristen. In de winter is parkeren voor de deur mogelijk.
Het horecaobject, maakt deel uit van een appartementencomplex en wordt casco opgeleverd, inclusief twee koelcellen, vriescel, luchtventilatiesysteem en afzuiginstallatie in de keuken.

Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers e.d.

Tags (trefwoorden)
horecapand | overname | pand te koop

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29