laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EETCAFE-PAND EN INVENTARIS- MET GROOT TERRAS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50722 15-03-2011 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk V.O.F.

omschrijving

Dit geweldige cafe ligt in het gebied de Drechtsteden en is uitstekend geschikt als tapasrestaurant of eetcafe. Het ondernemersechtpaar is op leeftijd en wil het wat rustiger aan doen. Bij binnenkomst tref je een cafe met biljart en een grote gezellige bar aan. Wat betreft het rookbeleid daar wordt d.m.v. een ruime en gezellige rookruimte aan voldaan. Dit cafe geniet al jaren een uitstekende reputatie bij de vele vaste stamgasten en stappers. Het interieur is z.g.a.n. en uitstekend onderhouden. Boven dit vrijstaande horecapand ligt een zeer grote boven verdieping - die momenteel leeg staat- maar die gemakkelijk als woning of diverse kamers kan worden gebruikt. maandag is de vaste sluitingsdag van dit grote en gezellige cafe. Ook kan er in de zomer op het -nieuwe- terras aan de voorzijde van het pand genoten worden van een drankje of wat eten.

MIH 1120

Tags (trefwoorden)
eetcafe | overname | bedrijf te koopNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29