laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


(EET) CAFE - PAND MET EXPLOITATIE-

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50721 15-03-2011 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 Eenmanszaak

omschrijving

Dit gezellige caf? is gevestigd in de gemeente Arkel. Vanwege de centrale ligging is het een populaire ontmoetingsplaats van de dorpelingen. Het ruime caf? met grote bar en keuken is uitstekend geschikt om er een eetcaf? van te maken ? momenteel wordt het hoofdzakelijk als bar met kleine hapjes ge?xploiteerd. De bar en de tafels kijken uit op de polder en het kanaal. De keuken wordt nagenoeg niet gebruikt. Tevens zou het mogelijk zijn om een terras aan de overzijde aan het kanaal eventueel in het water te realiseren. Het (eet) caf? is uitstekend geschikt voor een (echt)paar om er een goed ondernemers inkomen te verdienen. Tevens leent deze locatie zich uitstekend voor een (eet) caf? / tapasbar. Het bedrijf is geopend van maandag t/m zondag van ongeveer 11.00 uur tot 24.00 uur (in het weekend later geopend) Woensdag is het bedrijf gesloten. Er zijn geen verplichtingen (personeel, brouwerij, speelautomatenexploitant) die overgenomen dienen te worden.

Over de gemeente:

Arkel (ong. 4000 inwoners) vormt met Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos en Schelluinen de gemeente Giessenlanden. Arkel is een zeer oud dorp dat even buiten de historische stad Gorinchem ligt en werd, volgens opgravingen, al door de Romeinen bewoond.

Bij de brug over het Merwedekanaal staat de korenmolen Jan van Arkel (1851). Het kanaal (van Vianen tot Gorinchem) is gegraven in de 19e eeuw. Het wordt omzoomd door rijen hoge populieren. Iets buiten het dorp, aan de weg naar Gorinchem, staat een bijzonder kerkgebouw uit 1855: een achthoekig bouwwerk met koepeldak en klokkentorentje.

MIH 1119.

Tags (trefwoorden)
caf? | overnameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29