laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INSTALLATIEBEDRIJF ANNEX DETAILHANDEL MET BEDRIJFSPAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50686 12-03-2011 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 € 50.000 - € 100.000 € 500.000 - € 1.000.000 V.O.F.

omschrijving

Een gezond allround installatiebedrijf annex detailhandel met bedrijfspand op 1.651 m? eigen grond in Overijssel.

De exploitatie is ondergebracht in een vennootschap onder firma hetgeen betekent dat bedrijfsoverdracht alleen plaats kan vinden middels een zogenaamde activa transactie. Het betreft hier een goed draaiend installatiebedrijf met ca. 5 personeelsleden inclusief de directie. Het bedrijf bestaat al ca. 40 jaar.
Het bedrijf is gevestigd in een ruim en modern bedrijfspand dat men zelf heeft laten bouwen. Dit pand staat op ca. 1.650 m? grond (zichtlocatie) op een bedrijventerrein en is in 2003 gebouwd. Het pand meet in totaal ca. 525 m? (165 m? winkel/showroom, 90 m? kantoor/kantine/sanitair en 270 ? werkplaats en opslag). Overname van dit pand maakt onderdeel uit van de transactie.

Met dit erkende installatiebedrijf heeft men een goede naam opgebouwd in de regio op de gebieden van elektrische installaties, gas- en waterleiding, centrale verwarming, riolering en dak- en loodgieterwerkzaamheden en zinkwerkzaamheden (nieuwbouw, verbouw en onderhoud). Het bedrijf beschikt over een trouwe klantenkring in de regio en die klantenkring is bovendien divers te noemen met aannemers, MKB bedrijven, overheidsinstellingen, lichte industrie, agrarische bedrijven, recreatiebedrijven en natuurlijk particuliere opdrachtgevers. De basis wordt gevormd door een prima prijs-/kwaliteitverhouding in combinatie met vertrouwen en het snel en effici?nt nakomen van afspraken. Voor storingen en dergelijke beschikt men over een eigen 24-uurs servicedienst (deels op contractbasis). Verder is men zich de laatste jaren meer en meer gaan toeleggen op de ?duurzame energie? met ondermeer levering en installatie van warmtepompen en zonneboilerinstallaties.
De detailhandelsactiviteiten in de vorm van een winkel in voornamelijk witgoed en installatiematerialen richt zich zowel op bedrijven als op particulieren. Men heeft een bescheiden assortiment aan witgoed en met levert aan winkelend publiek en aan afnemers die tevens relatie zijn van het installatiebedrijf. Daarnaast is de recreatiemarkt interessant voor de winkelactiviteiten (enkele grotere recreatieparken in de directe regio).

De eigenaren zijn, indien gewenst, bereid om een opvolger gedurende bepaalde tijd en onder nader overeen te komen voorwaarden, te begeleiden na overname.

Bedrijfspand:

Enkele kenmerken van het pand op een rijtje:

-vrijstaand bedrijfspand;
-totaal BVO 525 m?;
- 165 m? winkel/showroom, 90m?
kantoor/verblijfsruimte;
-270 m? werkplaats en opslag;
-netto inhoud 1.835 m?;
-bestemming: lichte industrie, bedrijfs- en
handelsdoeleinden;
-ge?soleerd;
-verwarming CV (Nefit HR);
-datalijnen en alarm aanwezig;
-perceeloppervlakte 1.651 m?.

Algemeen:

Een unieke kans om een goedlopend en perspectiefrijk installatiebedrijf met winkel en het bijbehorende ruime en goed onderhouden bedrijfspand in ??n koop over te nemen. De vraagprijs biedt bovendien meer dan voldoende ruimte om op een verantwoorde wijze geld te verdienen en het bedrijf verder uit te bouwen.

Kansen:
-Uitbreiding detailhandelsactiviteiten door verruiming
openingstijden (nu alleen ?s middags) in combinatie
met uitbreiding van het assortiment;
-Verdere specialisatie in duurzame energie met
eventueel de bestaande winkel/showroom ter
ondersteuning;

Interessant voor:
-Een flinke, doortastende ondernemer of aspirant
ondernemer in de installatietechniek met een
paar ton eigen middelen;
-Een concullega op zoek naar extra werk en omzet.

Vraagprijs: ? 695.000,00 k.k.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29