laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PROJECTMATIG ONROERENDGOED MET HOTEL BESTEMMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50683 12-03-2011 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Duitsland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t.

omschrijving

Ter overname aangeboden:

Projectmatig onroerendgoed object, gelegen op mooie locatie in de directe omgeving van Winterberg.
Het object is thans in renovatie en transformatie naar hotelaccommodatie, doch plannen zouden nog kunnen worden aangepast. Gesprekken en afspraken met marktpartijen kunnen onderdeel uitmaken van de procedure en zouden kunnen bijdragen in een beslissing naar een definitieve bestemming en een voortvarende start als hotelfaciliteit wat ook de huidige bestemming is.

Winterberg is de nummer-1-wintersport-resort van West Duitsland. De bereikbaarheid is dermate goed dat een weekend of week ski?n met familie, vrienden of bedrijf zo geregeld is. Ook in het zomerseizoen is deze locatie, gezien de ligging, uitstekend geschikt voor de doelgroep 50 plussers die de hektiek van een toeristenplaats als Winterberg willen vermijden.
Vanuit Utrecht gerekend is het slechts drie uurtjes rijden en dan ben je op de plaats van bestemming. Het object ligt in een prachtige omgeving met allerlei sport-, wandel en andere vrijetijdsmogelijkheden.

Het onroerendgoed is gesitueerd op een mooie locatie en het perceel is ca. 11.000m2, gelegen in de directe omgeving van Winterberg en is goed bereikbaar..
De staat van onderhoud is redelijk. Binnen is een gedeelte van de renovatiewerkzaamheden al uitgevoerd en van de ca. 100 hotelkamers zijn 50 kamers reeds gerenoveerd en op korte termijn inzetbaar als hotelfaciliteit

De andere vleugel van het object dient nog gerenoveerd te worden. Deze kamers kunnen betrekkelijk eenvoudig worden samengevoegd tot verkoop appartementen die onder beheer van de nieuwe eigenaar voor een groot gedeelte van het jaar verhuurd kunnen worden

Het gebouw heeft alle kamers gericht op het dal (zuiden) met alle een balkon zodat de kamers zich aan de rustige zijde van het gebouw bevinden. Aan de straatzijde van het gebouw bevinden zich de gangen.
Beneden zijn verschillende grote ruimten, waaronder de entree, eetzaal, feestzaal, barruimte, zithoeken, inpandig zwembad et cetera en in de kelder bevindt zich de keuken. Deze maken nog onderdeel uit van de renovatie.

Interessant voor:
*projectontwikkelaars
*investeerders in de recreatiebranche
*investeerders in het hotelwezen
*of een combinatie van bovenstaande

Vraagprijs: ? 1.075.000,= kosten koper

Tags (trefwoorden)
hotel | onroerend goed | overname | hotel te koop

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29