laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMINGSKANS IN GROEIMARKT HEALTH, WELLNESS EN BEAUTY.

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50680 11-03-2011 Horeca en Recreatie Fitnesscentrum, sauna
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 N.v.t.

omschrijving

1. Inleiding
Wij hebben de exclusieve opdracht voor de verkoop van de activiteiten binnen het gezondheids- en beautysegment. De onderhavige anonieme bedrijfsbeschrijving vormt een onderdeel van het verkoopproces en heeft als doel potenti?le kopers in eerste instantie op anonieme basis te informeren.

2.Omschrijving onderneming
Vanuit ??n locatie wordt een dynamisch en goedlopende onderneming ge?xploiteerd met de volgende activiteiten:
- fitness
- gewichtscoaching
- schoonheidsinstituut

De onderneming is gevestigd op een aantrekkelijke locatie aan de rand van een woonwijk met eigen parkeervoorziening (250m2) en veel privacy.

Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van 354 m2, de inrichting is luxueus en zeer compleet en het huidige concept is fitnesstraining voor vrouwen, gewichtscoaching en een schoonheidsinstituut. De bestemming is maatschappelijke dienstverlening en er zijn uitbreidingsmogelijkheden.

Het object biedt veel mogelijkheden. Te denken valt aan een fysiotherapiepraktijk met medische fitness, gezondheidscentrum, maar ook voortzetting of uitbreiding van de huidige activiteiten of het ontplooien van nieuwe activiteiten behoren tot de mogelijkheden. Kortom, een aantrekkelijk object met veel potentie.

Aangezien de activiteiten elkaar voor een groot deel aanvullen heeft de onderneming een unieke positie binnen de markt waarbinnen ze opereert. Binnen haar werkgebied geniet ze dan ook een uitstekende reputatie sinds 1993.

Voor een enthousiaste ondernemer(stel) biedt deze onderneming een uitstekende basis voor verdere groei van de huidige activiteiten of uitbouw met nieuwe activiteiten. Dit succesvolle concept is tevens te kopi?ren naar meerdere vestigingen.

Financieel
In de afgelopen jaren beweegt de omzet tussen de ? 270.000,- en ? 350.000,-. De onderneming is goed winstgevend.

Eigen Inbreng
Koper zal over tenminste ? 100.000 aan eigen middelen dienen te beschikken.

Regio
De onderneming is gevestigd aan de rand van een woonwijk in het oosten van het land. De vestigingsplaats is een actieve en groeikern met een verzorgingsgebied van ongeveer 80.000 personen.

Medewerkers
Momenteel zijn circa 4 personen werkzaam bij de onderneming.
 
Onroerend goed
Het onroerend goed is in eigendom van de verkoper en maakt geen onderdeel uit van de transactie. De locatie biedt voldoende ruimte om de huidige activiteiten van de onderneming uit te breiden of nieuwe activiteiten te ontwikkelen.

3.Reden van verkoop
De onderneming bestaat circa 18 jaar en heeft sinds haar oprichting een transitie doorgemaakt van een bewegingsstudio naar een schoonheidsinstituut met o.a. afslankspecialisatie, en gespecialiseerde behandelingen waaronder lifting, micro dermabrasie, huidverjonging, permanente make-up en duurzaam ontharen. Het bedrijf beschikt daarbij over moderne professionele apparatuur, gecombineerd met een fitnesscentrum voor vrouwen.

Door de ervaringen en contacten binnen de branche zijn de huidige eigenaren geleidelijk een groothandel gestart, waarbij men dieetproducten en professionele apparatuur verkoopt aan bedrijven in de schoonheidsbranche en aanverwante bedrijven. Door de groei van deze activiteiten heeft men de keuze gemaakt om de schoonheidssalon en fitness activiteiten af te stoten en zich te focussen op de groothandelsactiviteiten.

Tags (trefwoorden)
Franchise | welness | beauty | verzorging | gezondheid

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29