laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TELECOM START-UP DEELNAME

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50641 07-03-2011 Dienstverlening Internetbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk N.v.t. B.V.

omschrijving

Telecom start-up investeringspropositie

Investeerderspropositie
Wij zijn op zoek naar een of meerdere (in)formal investors voor (deel) financiering van het bedrijf met een beleggings horizon van minimaal 48 maanden.van en die daarnaast eventueel toegevoegde waarde kan/kunnen bieden middels expertise en netwerk, liefst in de telecomsector.

Bedrijf
Het bedrijf biedt zakelijke gebruikers het comfort en de efficiency van mobiele telefonie, tegen de lage tarieven die horen bij vaste telefonie.
De dienstverlening speelt in op de behoefte van individuele bedrijven om de beschikbaarheid van
mobiele telefonie te verhogen, kosten te verlagen, de capaciteit en dekking te kunnen verbeteren om zo de bestaande bedrijfstelefooncentrale te kunnen integreren en vaste toestellen waar mogelijk uit te faseren.
De start-up ziet dat bestaande mobiele operators de bezwaren tegen een overgang naar een mobiele werkplek niet wegnemen. Inzet van innovatieve techniek en focus op MKB en onderkant grootzakelijke markt bieden dit bedrijf volop kansen voor groei.

Oplossing
De oplossingen zijn gebaseerd op een On-Site GSM-netwerk. Het On-Site netwerk is een privaat mobiel netwerk op een bedrijfslocatie. Plaatsing van een of meerdere mini-antennes (picocellen) zorgt voor de dekking. Deze picocellen werken volgens de techniek van GSM met een veel lager vermogen. Ze zijn gekoppeld aan de vaste telefooncentrale van de klant ?n het publieke mobiele netwerk. Grote investeringen voor de klant zijn niet nodig en technische kennis hoeft niet in huis te zijn.
De bestaande telefoons van de werknemers worden voorzien van een SIM-kaart die geschikt is voor het bedrijfsnetwerk. Alle mobiele communicatie binnen de bedrijfslocatie is gratis. Alle gesprekken die gevoerd worden van het On Site netwerk naar externe bestemmingen (binnen/buitenland, vast/mobiel) worden verrekend tegen het veel lagere vastnettarief . Buiten het On-Site netwerk bellen de werknemers via het openbare mobiele netwerk; met dezelfde telefoon en zonder te hoeven omschakelen.

Indien gewenst sturen wij u een Investment memorandum.

Tags (trefwoorden)
telecom | overname | bedrijf te koop

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29