laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


REPARATIEBEDRIJF BADKAMERS EN WONINGEN ZONDER HAKKEN&BREKEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50639 17-12-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Dit bedrijf bestaat al ruim 40 jaar. In die tijd hebben ze zich ontwikkeld van een aanbieder van een beperkt aantal gepatenteerde procedés om sanitair te repareren tot een aanbieder van een volledig pakket aan reparaties. Ze zijn vooral bekend door hun bad-in-bad systeem en hun bad-wissel systeem, maar ze repareren ook kunststof, steen, hout – kortom, alle oppervlakten.
Door de jaren heen hebben ze lange-termijn relaties opgebouwd met klanten in verschillende branches. Vooral hotels, bouwbedrijven, zorginstellingen en verhuurders zijn als groepen vertegenwoordigd.

Het herstellen van beschadigingen is een heel bevredigende bezigheid. Het is bevredigend voor hen omdat iedere situatie, iedere beschadiging en iedere reparatie anders is. Het is bevredigend voor hun klant, omdat repareren vaak een flinke kostenbesparing oplevert.

Als franchise-kandidaat beschik je over voldoende financiële middelen om een start te kunnen maken. Je hebt tenminste € 27.000,- eigen startkapitaal nodig.

Interesse?
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29