laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KANTOORPAND MET BEDRIJFSRUIMTE EN WOONBESTEMMING IN HEEREVEEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50588 01-03-2011 Bedrijfsruimten Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 150.000 - € 200.000 N.v.t.

omschrijving

Een fraai, karakteristiek,100 jaar oud halfvrijstaand Kantoorpand met bedrijfsruimte en woonbestemming in Heerenveen.

Een fraai en karakteristiek kantoorpand met aangebouwde multifunctionele bedrijfsruimte en een groot dakterras, bijna 100 jaar oud, in Heerenveen, op 165 m? eigen grond. Op het pand rust zowel een kantoor- en ambachtbestemming, als een woonbestemming. De ligging is gunstig te noemen, aan open vaarwater en met voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
Dit pand is voorzien van dubbel glas, grotendeels ge?soleerd en wordt verwarmd door middel van centrale verwarming (Nefit HR-combi 1999) en een inbouwhaard (hout gestookt).

Achter de ?portiekentree? is de ruime hal gesitueerd met meterkast, garderobe, toiletruimte, een deur naar de grote kelder en een fraaie authentieke trap naar de 1e verdieping. Via de hal wordt een sfeervolle kantoorruimte (of eventueel woonkamer) met halfopen keuken van in totaal ca. 50 m? betreden. Deze ruimte biedt een fraai uitzicht over de Herenwal en het water van de Heeresloot en is voorzien van een in prima staat verkerende inbouwhaard. Deze ruimte heeft een zijdeur naar de naastgelegen eigen steeg. De inrichting van de open keuken is eenvoudig en praktisch en hier is tevens de ketelruimte. De half open keuken biedt via een deur toegang tot de badkamer met een eenvoudige en gedateerde douche gelegenheid.

Vanuit de half open keuken wordt via een brandvertragende deur de eveneens bijna 100 jaar geleden aangebouwde bedrijfsruimte bereikt van 70 m? met een inpandig en separaat verwarmd archief/magazijn van ca. 10 m?. Deze bedrijfsruimte is voorbereid voor ?krachtstroom? en aan de achterzijde voorzien van een grote segment roldeur en een loopdeur.
Op de 1e verdieping treffen we een grote, praktische en open kantoorruimte van ca. 50 m? over de gehele verdieping met zeer veel lichtinval en voorzien van een open pantry (eenvoudig keukenblok). Aan de achterzijde bevindt zich een buitendeur die toegang biedt tot het zeer ruime en volledig begaanbare dakterras van ca. 80 m?.

Met uitzondering van de bedrijfsruimte aan de achterzijde is het gehele pand recent voorzien van professioneel ge?nstalleerde data- en telefonielijnen met diverse en goed gespreide aansluitingsmogelijkheden zowel op de begane grond als op de 1e verdieping en in de ruime droge kelder (nagenoeg stahoogte). De kelderruimte is momenteel in gebruik als ?serverruimte?.

De middels een zijdeur bereikbare steeg naast het pand is aan de straatzijde voorzien van een nieuw gegalvaniseerd en afsluitbaar hekwerk.
De achterzijde van het pand is bereikbaar via het terrein van een aanpalend bedrijf vanaf de Parallelweg en hiervoor wordt gebruik gemaakt van een recht van overpad.

Een aantal kenmerken op een rijtje:
-Halfvrijstaande woning/kantoorpand met
aangebouwde bedrijfsruimte;
-Bestemming: wonen, kantoor en ambacht;
-Woonoppervlakte 140 m?, bedrijfsruimte oppervlakte
(ambacht) 75 m? ;
-Inhoud ca. 900 kuub totaal;
-2 kamers, 1 badkamer, verdeeld over 2 bouwlagen;
-Dubbel glas en deels ge?soleerd;
-Verwarming en warmwatervoorziening door middel
van centrale verwarming;
-Kadastraal bekend gemeente Tjalleberd, sectie A,
nummer 10703;
-Perceeloppervlakte 165 m?.

-Vraagprijs ? 199.000,00 kosten koper, aanvaarding
in overleg;

Tags (trefwoorden)
kantoorpand | overname | bedrijfsruimte | pand te koop

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29