laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TRANSPORT EN LOGISTIEK IN AUTOMOTIVE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50563 18-09-2011 Transport Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Aandelentransactie 10 - 50 Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 € 400.000 - € 500.000 € 2.500.000 - € 5.000.000 B.V.

omschrijving

Dit al > 30 jarig bestaand bedrijf is een niet alleen een internationale transporteur, maar een absolute dienstverlener aan grote partijen in de automotive-sector.

Behandelt een niche voor haar veelal vaste klanten, met een speciaal daarop aangepast wagenpark en logistiekcentrum. Zeer goede, bijna concurrentieloze marktpositie!

Het gehele bedrijf straalt een ongekende kwaliteit uit, zichtbaar door de huisvesting, het wagenpark en materiaal, maar zeker ook door het team van medewerkers. Zeer hoge vakbekwaamheid en gedrevenheid kenmerken het hechte team van de ca. 15 vaste medewerkers aangevuld met vaste "oproepkrachten"
Kennis en kunde is inmiddels verankerd in het bedrijf.
Uiteraard is het bedrijf voorzien van alle kwaliteitcertificaties.

De thuisbasis van de onderneming is gevestigd in midden-Nederland. Het onroerendgoed is gehuurd van de eigenaar via een o.g.-beheerbedrijf. De huurovereenkomsten dienen overgenomen te worden, maar ook een overname van het o.g. ( geheel of gedeeltelijk ) is bespreekbaar.

De omzet ligt boven de ? 6 miljoen per jaar, met een EBIT resultaat van ca. ? 400.000.
Bedrijf opereert thans "bank-onafhankelijk".

De 2 eigenaren (broers) naderen de pensioenleeftijd en hebben geen opvolgers. Zij wensen het bedrijf alleen over te dragen aan een persoon of organisatie die minimaal dezelfde kwaliteitsnormen hanteert.

Dit zeer unieke bedrijf in een aansprekende markt wordt alleen ter overname aangeboden tegen een re?le prijs en is dus zeker geen koopje!

Een ge?nteresseerde dient naast succesvolle management-ervaring ook te beschikken over minimaal ? 1 miljoen eigen-kapitaal ( aantoonbaar ) om zich te kunnen kwalificeren als kandidaat koper.

Dit zeldzame bedrijf is "een parel" in onze verkoop-portefeuille !!

Tags (trefwoorden)
transport | logistiek | bedrijf te koop | overname

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29