laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KOELTECHNISCH INSTALLATIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50513 22-02-2011 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 B.V.

omschrijving

Een koeltechnisch installatiebureau met goed track record actief in de agrarische sector, de industrie en de bouw. Actief in een interessante niche. Installaties van airco?s en turn key opgeleverde koel-/vriescellen. Goed opgeleid, ervaren en trouw werknemersbestand. Werknemers zijn gewend om zelfstandig te werken.

De omzet is mooi gespreid over verschillende sectoren en klanten. Een substantieel deel van de omzet is jaarlijks terugkerend en komt uit servicecontracten. De onderneming doet veelal zaken met de eindafnemer en is daardoor minder afhankelijk van de ontwikkelingen in de bouw. De resultaten laten een goede ontwikkeling zien met voldoende potentie voor verdere groei in Nederland en Europa. De onderneming is solide gefinancierd.

De onderneming is goed geschikt voor overname door een installatiebedrijf in warmte of koude techniek. De onderneming is tevens geschikt voor een praktische MBI-kandidaat, bij voorkeur met een installatietechnische achtergrond, die beschikt over minimaal ? 250.000,- aan eigen middelen.

Voor partijen waarmee de verkoper voldoende aansluiting ziet is, na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring, een informatiememorandum beschikbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29