laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DETACHERING IT SPECIALISTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50510 21-02-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is franchisegever in de detacheringsbranche. Het is een unieke formule in de ICT Branchie die veel toegevoegde waarde biedt en waarmee je direct van start kunt. De dienstverleningsformule is eenvoudig en bestaat uit het snel en adequaat leveren van vakbekwame IT specialisten in een willekeurige branche. Dit op basis van detachering of deta-vast constructies. Zij hebben de ambitie de partij te zijn ?met de beste prijs/prestatie verhouding in de markt?.

De franchisenemers die onze opdrachtgever zoekt zijn gedreven mensen. Hun passie is zelfstandig ondernemen. Door ervaring en affiniteit in hun branche hebben zij al een eigen netwerk en vakkennis. Zij zijn communicatief sterk en kunnen goed met mensen omgaan. Maar bovenal zijn het goede verkopers. Zonder inzet geen omzet en dus geen bedrijf. Dit beseft deze franchisegever maar al te goed. De franchisegever ondersteunt alle secundaire processen. Hierdoor kunnen franchisenemers zich vooral richten op het ondernemen en kernactiviteiten. Ondernemen met een deze franchise is daarom een verantwoorde investering. De belangrijkste investering is energie, enthousiasme en vooral inzet. Die mentaliteit en instellingen bepalen voor een groot deel het individuele succes.

Het DNA van de ondernemer is bepalend voor de cultuur van de organisatie. Zorgvuldig bewaken wij dat ondernemers naast de juiste kennis, ervaring en financi?le middelen ook een persoonlijkheid hebben die past bij onze cultuur.
Als u de ambitie heeft om franchise ondernemer te worden en u denkt de vaardigheden te hebben die nodig zijn om IT specialisten te werven en in contact te brengen met opdrachtgevers dat zou deze franchise iets voor u kunnen zijn.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29