laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE IN BLIJVENDE GEDRAGS- EN PRESTATIEVERBETERING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50509 21-02-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De franchise van onze opdrachtgever is uiterst succesvol in verkoop-, management- en leiderschapstraining. Zij onderscheidt zich van anderen doordat zij blijvende gedrags- en prestatieverbeteringen te weet te bewerkstelligen. Het veranderen van houding en gedrag wordt niet gerealiseerd een vermeende snelle oplossing na een workshop of cursus van een week.
Het concept voorziet in programma's die op maat naar de behoeftes van individuele klant worden ontwikkeld. Verkopers worden getraind snel het vertrouwen te winnen van prospects en dus effici?nter ?cht tot zaken te kunnen komen.
De franchisegever hecht sterk aan de persoonlijkheid van haar franchisenemers en de vaardigheden die zijn meenemen. Uitgangspunt van de formule is dan ook de ontwikkeling van haar business partners. Er bestaat een directe relatie tussen het succes van de Sandler-ondernemers en de coaching en training die zij ontvangen. Sandler Training zorgt ervoor dat de collectieve kennis ter beschikking staat van de individuele ondernemer.
Voor deze franchise zoeken we mensen die er naar streven de beste te zijn in zijn of haar domein en Je bent bereid daar de nodige inspanningen voor te verrichten. Je wilt ondernemen en je doelen bereiken naar eigen visie en inzichten. Je bent een charismatische ondernemer of hebt de nadrukkelijke ambitie er ??n te worden. Je ziet er naar uit jouw eigen baas te zijn, en dus je eigen inkomens-niveau te kunnen bepalen.
Hoewel Sandler Training veel doet aan de ontwikkeling van haar ondernemers, ben je van jezelf nu ook al een professionele en effici?nte communicator.

Als jij je herkent in dit profiel dan komen we graag met je in contact


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29