laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PRACHTIG INGERICHT RESTAURANT TE DIEREN!

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50506 21-02-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 N.v.t.

omschrijving

Restaurant is gevestigd in het centrum van Dieren (Gld.) en is schitterend gelegen tussen de heuvelachtige bossen van de Veluwezoom aan de ene kant en de IJssel aan de andere kant. Het betreft hier de exploitatie van een zeer goed onderhouden en luxe ingericht middenklasse a la carte restaurant.

Het pand is oorspronkelijk gebouwd als kerk, waardoor het een karakteristieke uitstraling heeft. In 2000 is het verbouwd tot restaurant. Het restaurant heeft 60 zitplaatsen en een omsloten priv? terras met 30 zitplaatsen. Naast het pand zijn er 11 eigen parkeerplaatsen.

De bedrijfswoning heeft een grote woon- eetkamer met volledig ingerichte keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woning heeft een eigen ingang en parkeerplaats. De huidige doelgroepen is de particuliere en zakelijke markt uit zowel Dieren als de omgeving en de toeristische markt uit geheel Nederland, de toeristen komen voornamelijk in het voorjaar en de zomer, naar het natuurgebied de Veluwezoom komen.

Dit restaurant is de ideale kans voor een ondernemerpaar om zonder aanpassingen of extra investeringen, op korte termijn een schitterend bedrijf te exploiteren

Vraagprijs bedrijfsexploitatie: ? 102.000,=

Huurprijs per jaar: ? 40.000,= excl. BTW

Tags (trefwoorden)
restaurant | overname | bedrijf te koopNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29