laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


REISADVIES EN ONDERSTEUNING VOOR MKB

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50502 21-02-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij zijn adviseurs op het gebied van zakelijk reizen en vooral actief in het MKB. Onze franchise behoort met 750 vestigingen wereldwijd tot de grootste in de wereld. Ook in Nederland is de echte groei nu ingezet. We groeien zowel autonoom als met het aantal vestigingen. In 2010 is het aantal met 3 uitgebreid en de eerste ondernemer voor 2011 heeft ook een overeenkomst getekend.
Het succes van onze ondernemers laat zich verklaren door hun ondernemerschap, ambitie, hoogwaardige (Back-Office) systemen en lokale marktkennis. De regio Rotterdam is een zien wij als een witte plek waar ruimte is voor meer ondernemers. Wij zijn dan ook voor deze Zuid Holland (en voor andere delen van Nederland) op zoek naar ondernemers die niet alleen actief is maar vooral ook zelfstandig kannen en willen opereren.
Met hulp en ondersteuning van de organisatie, ga je na een intensieve opleiding bouwen aan een team en op zoek naar klanten. Wat je hen bieden hebt zijn vooral een lager reisbudget, meer inzichtelijkheid in de kosten en reiszekerheid. Het verdienmodel zit in de fee die je afspreekt met je klanten. Je bent dus niet afhankelijk van allerlei commissies en je klanten krijgen absolute transparantie.
Leidinggeven aan jouw team en optimaal kunnen functioneren in een netwerk zijn vaardigheden waar je over moet beschikken. Je hoeft geen ervaring te hebben in de reisbranche maar wel affiniteit met reizen. Je denkt- en werkt op HBO niveau. Misschien heb je al ervaring als ondernemer (ZZP?er) en zoek je een mogelijkheid om een bedrijf te beginnen waarin je minder afhankelijk bent van jouw eigen beschikbare uren.
Als jij jezelf ziet als reisadviseur van het MKB en jij bent bereid te investeren in een eigen bedrijf bij een inspirerende franchisegever met oog veel voor innovatie zelfstandigheid dan willen we graag met je in contact komen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29