laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE/AGENTUUR IN MODE-RETAIL BRANCHE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50467 18-02-2011 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. Eenmanszaak

omschrijving

Internationaal werkende Nederlandse organisatie biedt klanten in de mode-retail wereld een innovatief en gepatenteerd systeem van beveiliging en logistieke opvolging. Het systeem biedt de mogelijkheid om elk individueel kledingstuk, in iedere gewenste fase van de 'supply chain', van fabrikant tot kassa, te volgen en optimaal tegen diefstal te beveiligen.

Kandidaten worden verantwoordelijk voor het aanbieden en verkopen van het systeem aan met name verticaal geintegreerde mode-filiaalbedrijven in binnen- en buitenland. De uitrol van het systeem bij de klanten wordt gedaan door een professionele project manager van de organisatie. Kandidaten blijven verantwoordelijk voor de coordinatie en communicatie met de klant op lange termijn.

De juiste kandidaat is een ambitieuze, onafhankelijke zelfstarter die hoge eisen aan zichzelf en anderen stelt. Hij of zij heeft HBO-niveau en verstaat de kunst om uitstekend te communiceren van directie tot werkvloer van (potentiele) klanten. Kandidaten hebben waarschijnlijk ervaring met complexe verkooptrajecten en bij voorkeur ook operationele marketing- en verkoopmanagement ervaring.

Geboden wordt een een internationale en innovatieve omgeving waar Engels de voertaal is. De werksituatie biedt veel afwisseling en vrijheid van handelen is een gegeven.

Er is geen entreefee en het systeem biedt de mogelijkheid om een meer dan uitstekend inkomen te verwerven. Uitoefening van de activiteiten in deeltijd is bespreekbaar.

Tags (trefwoorden)
systeem | logistiek | franchise | mode | retail

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29