laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTERIEURSCHADEHERSTELLERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50453 13-12-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Minder dan € 100.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Dit bedrijf is opgericht in 1976 in de USA en is marktleider op het gebied van de reparatie, restauratie en re-conditionering van bekleding, in alle kleuren. Wereldwijd beschikken zij over een netwerk van meer dan duizend franchisenemers die zich samen met hun medewerkers dagelijks met hart en ziel voor hun klanten inzetten. Wij maken alleen gebruik van de allerbeste materialen en leveren ongeëvenaarde topkwaliteit. Het bedrijf is ISO gecertificeerd. Ze hebben een eigen research & development afdeling en produceren de gepatenteerde producten die ze in het reparatieproces gebruiken.

Het gaat om een franchise- organisatie. Ieder rayon wordt door een zelfstandig ondernemer beheerd. Dat staat garant voor een vriendelijke, snelle service en uitstekende kwaliteit.

Het bedrijf heeft honderden klanten waaronder: verzekeraars, autodealers, theaters & bioscopen, jachthavens, fleetowners, scholen, luchtvaartmaatschappijen, ziekenhuizen, winkels, restaurants, hotels en leasemaatschappijen.

Ze maken bij het reparatieproces gebruik van gepatenteerde producten die buitengewoon milieuvriendelijk, niet brandbaar en geurvrij zijn. Deze producten drogen in enkele minuten waardoor de klant, na de reparatie, uw investering vrijwel direct weer in gebruik kan nemen.

Service aan huis!

U hoeft de deur niet uit. Dit bedrijf komt naar u toe! Al de reparaties voeren ze op de door de klant gewenste locatie uit, dat bespaart tijd en is wel zo gemakkelijk!
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29