laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


NIEUWE PRIJS: HOTEL MET 36 KAMERS, RESTAURANT EN ZALEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50438 15-02-2011 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 V.O.F.

omschrijving

Recentelijk hebben wij een hotel te Loenen in verkoop gekregen. Het hotel is landelijk gelegen in een bosrijke omgeving op een schitterend stukje Veluwe aan de rand van Loenen. De Veluwe is al jaren het gebied met grote aantrekkingskracht op toeristen uit binnen en buitenland. Het verwachte aantal toeristen neemt de komende jaren verder toe.
De huidige eigenaren hebben het bedrijf in 2004 aangekocht en door de jaren heen diverse renovaties en veranderingen uitgevoerd. Inmiddels hebben ze besloten aan een nieuwe uitdaging toe te zijn en wordt het bedrijf te koop aangeboden.
Het hotel heeft 36 kamers, verdeeld in twee kamertypen. De faciliteiten van alle kamers zijn hetzelfde, maar de kamers verschillen in oppervlak en afwerkingniveau. Op de begane grond bevindt zich het moderne restaurant met daarachter de grote zaal. Verder is er een grand caf? gedeelte, diverse kleinere zalen ten behoeve van feesten & partijen alsmede zakelijke bijeenkomsten en een eigenaarappartement.
Op eigen terrein is er een paardenbak, een bijgebouw met vijf paardenstallen en twee garages alsmede twee tennisbanen. Er is eveneens ruim voldoende parkeergelegenheid.

Kortom een uniek en veelzijdig hotelbedrijf op een van de mooiste stukjes van de Veluwe voor een zeer scherpe prijs!

Vraagprijs totaal: ? 1.050.000,= k.k.
Onroerend goed, inventaris, handelsnaam, goodwill en website


Tags (trefwoorden)
hotel | restaurant | overname | bedrijf te koopNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29