laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RIANTE HOTELACCOMODATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50395 09-02-2011 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Duitsland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t.

omschrijving

Ter overname aangeboden riante hotelaccomodatie, voorheen sanatorium, gelegen op uitstekende locatie in de directe omgeving van Winterberg. Het object is thans niet in gebruik, echter plannen en afspraken met marktpartijen voor een vliegende start zijn reeds in gang gezet.

Winterberg is de nummer-1-wintersport-resort van West Duitsland. De bereikbaarheid is dermate goed dat een weekend of week ski?n met familie, vrienden of bedrijf zo geregeld is. Vanuit Utrecht gerekend is het slechts drie uurtjes rijden en dan ben je er al.
Het hotel ligt in een prachtige omgeving met allerlei sport- en vrijetijdsmogelijkheden.

Het object ligt op een goede locatie op een perceel van ongeveer 8000m2, gelegen in de directe omgeving van Winterberg en is goed bereikbaar. De staat van onderhoud is redelijk/goed. Het geheel behoeft een schilderbeurt aan de buitenzijde en wat reparaties aan stuc- en houtwerk. Binnen is een groot gedeelte van de renovatiewerkzaamheden al uitgevoerd. Van de 100 hotelkamers zijn 50 kamers reeds opgeknapt: opnieuw ingericht en voorzien van een eenvoudige badkamer (keurig).

De andere vleugel van het object dient nog gerenoveerd te worden. Deze kamers kunnen betrekkelijk eenvoudig worden samengevoegd tot appartementen. Het hotel heeft alle kamers gericht op het dal (zuiden) met alle een balkon. Aan de straatzijde van het gebouw bevinden zich de gangen, zodat de kamers zich aan de rustige zijde van het gebouw bevinden. Beneden zijn verschillende grote ruimten, waaronder de entr?e, eetzaal, feestzaal, barruimte, zithoeken, etcetera.
De zich in de kelder bevindende keuken dient grotendeels te worden ingericht.

Vraagprijs ? 1.350.000,=


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29