laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTICIPATIE: FAST MOVING CONSUMER GOOD STARTUP

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50385 09-02-2011 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

Een start-up in de markt voor fast moving consumer goods (FMCG) staat op het punt om een product te lanceren gericht op een gezondere levensstijl. Het product verkeert in prototype fase en is wereldwijd gepatenteerd. Productie is uitbesteed aan een Nederlandse producent en kan bij toenemend verkoopvolume worden verplaatst naar China.

De huidige DGA is 100% eigenaar en is voornemens 50% van de aandelen ter beschikking te stellen aan een enthousiaste en zeer commerci?le man/vrouw met ervaring in de FMCG of de farmaceutische branche. Een eigen netwerk van agenten in verschillende westerse landen is een pre, daarnaast is bereidheid om te reizen essentieel. De DGA neemt de co?rdinatie van de productie en back office voor zijn rekening. Mooie propositie voor een MBI-er met ? 150.000 tot ? 200.000 eigen middelen.

Het product zal worden vermarkt via het farmaceutische retailkanaal, drogisterij en apotheek. In sommige markten zal verkoop via supermarkten mogelijk zijn. Het betreft een elektronisch product met een hoge marge voor zowel de leverancier als voor de retailer. De verwachte levenscyclus is vier jaar waarin naar verwachting wereldwijd 1 miljoen producten kunnen worden verkocht. De eerste orders uit Europese landen zijn inmiddels binnen.

Voor kandidaten met wie de verkoper voldoende aansluiting ziet is, na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring, een informatiedocument beschikbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29