laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SUCCESFORMULE IN AUTOBRANCHE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50314 11-04-2011 Detailhandel Non-Food Autobedrijven, garages, materialen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Wij hebben een aantrekkelijke franchise mogelijkheid in de automobiel branche. Het gaat om een reeds lang bestaande en succesvolle franchise formule. Deze formule concentreert zich op het herstellen van lak- en interieurbeschadigingen.
Dit doen wij op een uitgekiende en bewezen succesvolle manier. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een Amerikaans patent. Dit alles zorgt ervoor dat er hoge kwaliteit reparaties verzorgd worden.
Al jaren is deze formule succesvol, zowel in Nederland als in het buitenland. Het succes is mede te danken aan de goede en positieve wijze waarop de franchisegever omgaat met haar franchisenemers.
Franchisenemers worden door en door opgeleid in de praktijk en dan ook nog in alle delen van het proces, van verkoop tot klachtenafhandeling en alles wat zich daartussen afspeelt. Zodoende kan de franchisenemer op het moment dat zij hun eigen vestiging ?in gaan? direct met zelfvertrouwen en professionaliteit aan de slag. Ook na de opleiding staat de franchisegever de franchisenemer met raad en daad bij.
Vanaf dat moment is het aan de franchisenemer, ondersteund door de franchisegever, om net zoals de overige ondernemers in deze keten een succes te maken van zijn vestiging.
En dan is er goed nieuws! De automotive branche kruipt weer uit het dal. De aantallen verkochte auto?s stijgen maand op maand. En dat betekent werk aan de winkel en meer omzet voor deze formule. Daarnaast is er een enorm potentieel in de particuliere markt. Voor diegene die die markt ook weet te bereiken zal het aanbod aan werk zo groot zijn dat hij/zij het aanbod aan werk niet meer alleen aan zal kunnen.
Nu is de perfecte tijd om te investeren en de groeiende markt te bedienen.
Een goede kans voor iemand die echt wil ondernemen, met klanten om wil gaan en die het fijn vindt om kwalitatief hoogwaardig handwerk af te leveren.
Deze mogelijkheid is ook aantrekkelijk voor bedrijven die al actief zijn in de automobielbranche en hun activiteiten willen verbreden / uitbreiden.

Tags (trefwoorden)
automotive | formule | franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29