laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARKETHANDEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50281 28-01-2011 Detailhandel Non-Food Parket
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Bedrijf gespecialiseerd in de handel in en het leggen van parketvloeren met een omzet van ? 320.000,- in 2010. Het bedrijf is aangesloten bij een bekende brancheorganisatie.

Het bedrijf is de ideale mogelijkheid voor een ervaren parketteur en/of een (commercieel ingestelde) manager, die graag op eigen benen wenst te staan en daarbij op een ?rijdende trein? wenst te springen. Ook voor een bestaande parketteur is het een uitgelezen mogelijkheid om het eigen afzetgebied en daardoor het eigen klantenbestand te vergroten. De regio kan commercieel verder worden bewerkt, waardoor mogelijkheden bestaan voor uitbreiding van het bestaande klantenbestand.

Het bedrijf is gevestigd in Zuid-Nederland en heeft een zeer goede reputatie in de regio van vestiging. Dit is voornamelijk ingegeven door de goede kwaliteit in combinatie met de geleverde service. Er is 1,5 FTE parketleggers werkzaam binnen de onderneming.

Er is bij voorkeur sprake van een aandelentransactie.

De ondernemer kan naast de eigen onderneming wonen op een goede locatie aan een doorgaande weg. Het onroerend goed, gesplitst in een priv? en zakelijk gedeelte, kan namelijk overgenomen worden, wat tevens de voorkeur geniet. De bedrijfsvoering is desgewenst verplaatsbaar.

De ontvangen reacties worden beoordeeld op serieusheid.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29