laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UNIEKE FORMULE IN ZAKELIJKE REISADVIES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50260 25-01-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij zijn reisadviseur en vooral actief in het MKB. Onze franchise is groot en actief over de hele wereld. Wij hebben in Nederland 30 vestigingen. In 2010 is het aantal met 3 uitgebreid en de ambitie is om in 2011 met nogmaals 4 te groeien.

Het success van onze ondernermers laat zich verklaren door hun ondernemerschap, ambitie, hoogwaardige (Back-Office) systemen en lokale marktkennis. De regio Utrecht is een nadrukkelijke witte plek. Wij zijn voor deze locatie (maar ook voor andere delen van Nederland) op zoek naar een ondernemer die niet alleen actief is maar vooral ook zelfstandig kan en wil opereren.

Met hulp en ondersteuning van de organisatie, ga je tijdens de intensieve opleiding al bouwen een jouw team en ga je op zoek naar klanten. Je zorgt daarbij voor een blijvende relatie. Wat je hen bieden hebt zijn vooral een lager reisbudget, mer inzichtelijkheid in de kosten en reiszekerheid.

Het verdienmodel zit in de fee die je afspreekt met je klanten. Je bent dus niet afhankelijk van allerlei commissies en je klanten krijgen absolute transparatie.

Leidinggeven aan dat team en optimaal kunnen functioneren in een netwerk zijn vaardigheden waar je over moet beschikken. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met reizen. Ervaring in de reisbranche is geen vereiste. Je denkt- en werkt op HBO niveau. Misschien heb je al ervaring als ondernemer (ZZP?er) en zoek je een mogelijkheid om een bedrijf te beginnen waarin je minder afhankelijk bent van jouw eigen beschikbare uren.

Als jij jezelf ziet als reisadviseur van het MKB en jij bent bereid te investeren in een eigen bedrijf bij een inspirerende franchisegever met oog veel voor innovatie zelfstandigheid dan willen we graag met je in contact komen.

Tags (trefwoorden)
franchise | reisadvies

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29