laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BESTAANDE ONDERNEMING MET PRIMA RENDEMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50259 25-01-2011 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 N.v.t.

omschrijving

Onze formule is de eerste die als keten verse pasta verkoopt. Omdat wij ons willen concentreren op de groei van het aantal franchisenemers, zoeken wij voor onze eigen vestiging in Bussum een lokale ondernemer.

Integraal onderdeel van onze formule zijn kook clinics, wijncursussen, catering en allerlei andere activiteiten om de belevenis vorm te geven. Het hart van de formule wordt gevormd door de winkel met dagverse producten zoals verse pasta?s, sauzen, gemarineerde olijven, tapenades en pesto?s waarvan een deel zelf word geproduceerd. Verder word het assortiment bepaald door originele Italiaanse producten uit alle streken. Naast alles ingredi?nten voor het maken van een smakelijke pastamaaltijd zijn er ook kant en klare gerechten te koop. De kracht van het concept zit in de passie voor eten en de Italiaanse beleving die aan klanten wordt geboden.

Hoewel er sprake is van een prima omzet ligt het in de rede dat, met gerichte aandacht, de winkel en daarmee de omzet, verder kan worden versterkt. Net als voor onze andere franchisenemers geldt dat wij hem of haar terzijde zullen staan met begeleiding, recepten, handboek, (verkoop)trainingen en hulp bij het maken van een ondernemingsplan. Het rendement van de vestiging is prima.

Het is een ideale locatie voor een lokaal bekende, gedreven, pragmatische en communicatief sterke ondernemer met een passie voor (Italiaans) koken. Elementen als stijl, service gevoeligheid commercie, zijn trefwoorden als het gaat om het profiel. Vanzelfsprekend beschik je over financi?le middelen om (een deel) van je bedrijf te financieren. Met deze locatie staat niets een snelle start in de weg.

Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid, ook in een persoonlijk gesprek, uitgebreid te informeren.

Tags (trefwoorden)
catering | franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29