laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMEN IN DE IT BRANCHE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50258 25-01-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij zijn een frannchiseformule die primair actief is in de IT Detachering. Voor Rotterdam en omgeving zijn wij op zoek naar een franchisenemers die onder onze naam actief wil zijn. Onze franchisenemers zijn ondernemende mensen die zelfstandig kunnen opereren. Wij detacheren op lokaal niveau kwalitatief hoogwaardige specialisten bij onze opdrachtgevers. Als lokale ondernemer doe je dat met de kennis en achtergrond van een grote organisatie maar met de inzet en houding die een lokale ondernemer typeert. Je bent zelf IT specialist en kent de problematiek van jouw klanten.
Onze ondersteuning voorziet in een zeer actieve bijdrage in jouw business d.m.v. zaken als (sales)trainingen, dagelijks contact bij de acquisitie van klanten, generen van leads en de werving van kandidaten.

Je karakter wordt gekenmerkt door aspecten als assertiviteit, zelfstandigheid en klantgerichtheid. Je combineert doorzettingsvermogen met een netwerk en je geschiktheid blijkt onder meer uit het vermogen anderen, klanten en medewerkers, mee te nemen in jouw enthousiasme.

Graag vertellen we je meer over de formule, onze successen en investeren graag in een persoonlijk onderhoud.

Tags (trefwoorden)
IT detachering | franchiseformule

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29