laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INVESTEERDER/ PARTICIPATIE ACTIVITEIT MEDISCHE SECTOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50157 12-01-2011 Industrie Machine-industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Bedrijf: De in Nederland gevestigde onderneming heeft de Europese distributierechten verworven voor een in Amerika ontwikkeld product. Het product is bestemt voor de medische sector, zoals ziekenhuizen, laboratoria en verzorgingsinstellingen. Het product zorgt ervoor dat, op een voor Europa unieke wijze, ziekenhuisafval op een zeer effectieve, milieuvriendelijke en goedkope manier wordt verwerkt. Alles volgens de strenge regels die in deze sector gelden.

Activiteiten: Het betreffende product wordt in Noord-Amerika al een achttal jaren succesvol op de markt gebracht en heeft daar zijn nut bewezen. Een ruime ge?nstalleerde basis bij ziekenhuizen en zorginstellingen is daar gerealiseerd.
De Nederlandse onderneming, gestart in 2010, is verantwoordelijk voor een succesvolle ?uitrol? op de Europese markt. Dit betreft de verkoop, installatie, instructie en onderhoud van de apparatuur. Focus zal in eerste instantie liggen op de Benelux, Duitsland en Spanje. Marktonderzoek, gericht op de Nederlandse markt, heeft uitgewezen dat de kansen zeer aanzienlijk zijn.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap.

Locatie: Drenthe, maar kan verplaatst worden.
Omzet verwachting voor 2011: ? 1.500.000. Voor 2012 > ?4.000.000.

Vraagstelling: Om een versnelde ?uitrol? mogelijk te maken, heeft de onderneming behoefte aan extra kapitaal injectie. Aangeboden wordt een deel van de aandelen, maar een lening is eveneens mogelijk. Gezochte kapitaal bedraagt ? 1.000.000, of een deel daarvan. Zeer goed rendement haalbaar.

Reden aanbod participatie: Het bijeenbrengen van voldoende kapitaal om de oplossing versneld op de markt te brengen. Tevens ontstaat dan de mogelijkheid om in een eerder stadium (via partners) andere Europese landen te benaderen.
Participatie in de vorm van actieve betrokkenheid bij de onderneming, heeft de voorkeur. Kennis van de zorgsector en/of afvalvernietiging heeft uiteraard de voorkeur.

Timing: Afronding is wenselijk in het eerste kwartaal van 2011.

Propositiedocument: Een uitgebreide propositie is op aanvraag bij de contactpersoon beschikbaar, eerst na een persoonlijk gesprek en ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29