laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTNER/ONDERNEMER VOOR EIGEN AFSLANKSTUDIO

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50136 11-01-2011 Horeca en Recreatie Fitnesscentrum, sauna
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Altijd al uw eigen afslankstudio willen hebben? Uw droom van een eigen bedrijf gestalte geven? Wij hebben de ideale mogelijkheid voor u.

Een van onze opdrachtgevers heeft een succesvolle keten, met tientallen vestigingen van innovatieve afslankstudio`s, die met een uitgekiend fit- en gezondheidsaanpak onder professionele begeleiding afslankresultaten garandeert. Er wordt gewerkt met gepatenteerde infrarood warmtestralingcabines en een op het individu toegespitst dieet en bewegingtherapie.

Vanuit uw eigen onderneming maakt u gebruik van de voordelen van een overkoepelende organisatie.Tevens wordt een uitgebreid opleidingsprogramma aangeboden.

De organisatie wil uitbreiden met ondernemers die op franchisebasis een eigen bedrijf/studio willen exploiteren. Ge?nteresseerd en heeft u de financi?le middelen om uw eigen studio te kunnen financieren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29