laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAMPING IN NOORWEGEN OP UNIEKE LOCATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50083 28-12-2012 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 2.500.000 - € 5.000.000 B.V.

omschrijving

Betreft de verkoop van een camping gelegen op een unieke locatie met een terrein van 12,5 ha (waarvan momenteel slechts circa 4 ha wordt gebruikt) evenals de diverse opstallen zoals receptie, toiletgelegenheden, restaurant en winkel. Daarnaast wordt het nabijgelegen bijbehorende landhuis (bouwjaar 2005) aangeboden.

De camping is gelegen nabij één van de grootste toeristische trekpleisters in Noorwegen met jaarlijks een sterk stijgend aantal bezoekers, hetgeen mede leidt tot een jaarlijkse sterke stijging van de omzet. In de directe omgeving zijn andersoortige voorzieningen aanwezig zoals een golfbaan, manege, overdekt zwembad en een fjord met vismogelijkheden.

De huidige eigenaren hebben de camping vanaf 1993 opgebouwd. Vanwege interesse om zich op andere activiteiten te richten wensen zij de onderneming over te dragen. Binnen de directe omgeving is geen opvolging aanwezig om de onderneming in de huidige vorm van de camping succesvol voort te zetten dan wel gebruik te maken van de uitbreidingsmogelijkheden.

Geïnteresseerden dienen over de mogelijkheid tot inbreng van eigen middelen te beschikken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29