laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FORMULE IN DE AUTO-MARKT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50037 01-01-2011 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Voor een opstartende formule in de auto-markt zoeken wij een investerende partner met een sterk operationele achtergrond in de automotive. Het concept staat als een huis en wordt door experts uit de automotive en door succesvolle ondernemers als vernieuwend en zeer veelbelovend gezien. Binnen het concept is er nog voldoende ruimte om invloed uit te oefenen en dient er nog het nodige tot in detail uitgewerkt te worden.

Voor deze kans zijn wij op zoek naar een pionier. U, als juiste kandidaat heeft vele vele jaren aantoonbaar succesvolle ervaring in de auto branche in de verkoop en/of het onderhoud. U werkt en denkt vanuit een operationele benadering en combineert dit met een helicopter-view. U heeft meerdere jaren succesvol leiding gegeven. U functioneert goed op zowel directie- als medewerker niveau. U bent sterk mens gericht, weet snel vertrouwen te winnen en bent sterk in het onderhouden van relaties. U bent in staat om, na zelf overtuigd te zijn van de potentie van deze formule, significant te investeren. U bent woonachtig in of nabij de Randstad.

Tags (trefwoorden)
automotive | formule | franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29