laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MARKTLEIDER IN REISADVIES AAN MKB

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50032 30-12-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is als reisadviseur actief in het MKB. Zij hebben ondersteuning van het MKB tot kernactiviteit gemaakt. Omdat het een franchise betreft werkt zij net als veel van haar klanten met lokale ondernemers. In 2010 is sprake geweest van groei van het aantal vestigingen, de autonome omzet en het marktaandeel. In het MKB is zij nu marktleider. Aangemoedigd door de groei in 2010 is de ambitie voor 2011 bijgesteld en zijn wij op zoek naar (nog) meer ondernemers die franchisenemer willen worden.

Ondanks alle ondersteuning is er veel ruimte om echt te ondernemen. Wij zijn dus op zoek naar ondernemers die niet alleen actief zijn maar vooral ook zelfstandig. Samen met jouw team ga je op zoek naar klanten en zorg je voor een blijvende relatie. Leidinggeven aan dat team en optimaal kunnen functioneren in een netwerk zijn vaardigheden waar je over moet beschikken. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met reizen. Ervaring in de reisbranche is geen vereiste. Je denkt- en werkt op HBO niveau. Misschien heb je al ervaring als ondernemer (ZZP?er) en zoek je een mogelijkheid om een bedrijf te beginnen waarin je minder afhankelijk bent van jouw eigen beschikbare uren.

Als jij jezelf ziet als reis adviseur van het MKB en jij bent bereid te investeren in een eigen bedrijf bij een inspirerende franchisegever met oog veel voor innovatie zelfstandigheid dan willen we graag met je in contact komen.

Tags (trefwoorden)
Reisadvies | MKB | franchise | reizen | ondermemers

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29