laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KLUSBEDRIJF MET AANTOONBARE HOGE OMZETTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50022 29-12-2010 Bouw Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij zijn een middelgrote klusorganisatie. Wij willen graag groeien maar stellen ons op het standpunt dat onze huidige ondernemers het belangrijkste deel van onze groei moeten kunnen generen. Naast het vinden van nieuwe ondernemers hechten we dus ook sterk aan de relatie met onze bestaande ondernemers. Binden, behouden en boeien is daarbij ons uitgangspunt. Het gevolg is geen verloop uitstekende rendementen en een hoge kwaliteit van de dienstverlening. Omdat iedere nieuwe ondernemer uiteindelijk een ?huidige? franchisenemer wordt zijn wij wel nadrukkelijk op zoek naar klusondernemers die zich bij ons willen aansluiten.

Een ondernemer bij ons is 100% zelfstandig ondernemer. Je stapt in een succesvolle formule waar hij vooral zijn eigen ondernemerstalent en kennis binnen brengt. We hebben een effici?nte centrale organisatie die gericht is op jouw ondersteuning ben jij zelf bepalend voor het succes. Jouw talent bepaalt je succes.

Wij assisteren bij (lokale) marketing, financiering en administratie en bewaken dat er voortdurend oog is voor kwaliteit. Scholing en opleiding zijn integraal onderdeel van de ondersteuning. De franchisenemer die wij zoeken is positief ingesteld, wil ?cht ondernemen en beschikt door ervaring, affiniteit en/of opleiding over de kennis en vaardigheden. Naast handig ben je communicatief vaardig en bovenal een vakman. De belangrijkste investering die je kunt doen is energie, enthousiasme en inzet. Je beschikt dan ook over die mentaliteit en instelling.

Er is sprake van een beperkte investering. Mocht er desondanks financiering nodig zijn dan helpen we je daarbij. Tot nu toe is de kwaliteit van de franchise reden geweest voor banken om hier actief in mee te gaan.

Tags (trefwoorden)
Franchise | klusbedrijf | ondernemer | zelfstandig

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29