laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KLEIN CAFE REGIO 'S-HERTOGENBOSCH

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50002 27-12-2010 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Leuk klein caf? aangeboden in het centrum van Rosmalen. Het cafe heeft een goede ligging, z??r herkenbare locatie en ruime gratis parkeergelegenheid in de buurt. Een gemoedelijk caf? met een huiskamerkarakter en een frisse uitstraling. Het caf? (50m2, dus er mag zonder personeel gerookt worden) is een thuisplaats voor de vaste gast en de bezoeker van het centrum.

Door de kleinschaligheid zijn de kosten laag en beheersbaar. Groot voordeel is het directe contact met de gast. Een bar, vaste bank, kleine dansvloer, diverse (sta)tafels, gescheiden toiletten, een kleine keuken en het gezellige terras maken het geheel compleet. Er is momenteel een uitgebreide kleine kaart, van borrelhapjes tot plate services.

Het caf? is ook erg in trek voor het organiseren van besloten feesten, een opkomende markt! Er worden ook wekelijks uiteenlopende activiteiten georganiseerd en is daarmee de meest dynamische horecagelegenheid in de omgeving. Het caf? is ook geschikt voor andere kleinschalige type horeca. De groeimogelijkheden zijn goed gezien de opkomende nieuwbouwwijk in de buurt.

Informeer eens naar de mogelijkheden. De overnamesom is erg aantrekkelijk, mede daardoor ook een ideale starters kans. Wij nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking.

Tags (trefwoorden)
Cafe | feestzaal | bar | starter | te koop

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29