laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFETARIA ROERMOND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50000 27-12-2010 Horeca en Recreatie Cafetaria`s
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Op herkenbare hoek locatie gelegen cafetaria. De ligging is in een subcentrum van een stadswijk te Roermond. Het pand heeft een duidelijke uitstraling en groot voordeel is het mooie terras.

De cafetaria zelf is compact en effici?nt ingericht. Een ruime counter, een bakwand, ijscorner, uitgiftebuffet, diverse zitjes, toiletten en een opslagruimte maken het geheel compleet. De routing en uitgifte zijn met name gericht op snelle afhaal klandizie. Consumptie ter plaatse is echter ook mogelijk in het gezellige zitgedeelte of op het terras.

Een compacte zaak met een frisse uitstraling. U kunt direct doorstarten met deze cafetaria. Aangezien het zitgedeelte is aangemerkt als eetcaf? is het hier mogelijk speelautomaten te plaatsen. Een mooie zaak met goede omzet. Tevens voldoende mogelijkheden voor omzetuitbreidingen o.a. verruiming openingstijden, catering en/of broodjesservice.

Verder is het nog noemenswaardig dat er in de directe omgeving (op ca 50 meter van het cafetaria) gestart is met 58 gezinswoningen, welke in het najaar van 2011 gereedkomen.

Tags (trefwoorden)
Cafetaria | terras | zitgedeelte | catering | broodjes | ter overname

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29